SYMASKINER

Vi er stolte av forhandler av symaskiner fra Janome og Baby Lock. 

Janome er verdens ledende produsent av kvalitetssymaskiner. De leverer symaskiner til husholdning, nybegynnere og den erfarne syersken, i flere prisklasser. Janome er japansk kvalitet på sitt beste, og kjent for sin brukervennlighet og utrolig gode stingkvalitet. Les mer om Janome her.

Baby Lock er en av verdens fremste produsenter av blant annet spesialmaskiner som overlock og coverlock maskiner. Baby Lock er et Japansk merke, og er kjent for brukervennlige maskiner av høy kvalitet, som byr på høy sykomfort og syglede. Les mer om Baby Lock her.

Vi har et utvalg modeller utstilt i butikken, og vi ønsker deg velkommen for en prat om din nye symaskin. Selv om vi ikke har alle modeller på lager eller utstilt, kan vi skaffe alle symaskiner fra Janomes norske sortiment. Under finner du link til Janome.no sine sider med oversikt over disse symaskinene.

Vi kan skaffe følgende modeller fra Baby Lock:

Tilbehør

Ønsker du mer tilbehør til din Janome eller Baby Lock maskin? Vi kan bestille for deg! Ta turen innom butikken, eller kontakt oss på telefon eller melding, så finner vi riktig tilbehør til din maskin. 

Service og reparasjon

Vi tilbyr Service og reparasjon av din Janome og Baby Lock maskin! Vi har for tiden venteliste på service, så ta kontakt på telefon for avtale.

Obs. Dette er ikke en nettbutikk. På nettsiden vår finner du kun oversikter over vareutvalget du finner i vår fysiske butikk i Molde.