STOFF OG SYTILBEHØR

Metervare stoff

Vårt utvalg av metervare stoff er i stadig forandring. Vi har alltid et bredt utvalg vevde bomullsstoff og jersey, både med mønster og ensfarget. I tillegg har vi et lite utvalg andre stoffer til bekledning: french terry, isoli, ribb, lin/halvlin, viskose, strikket bomull og tyll.

Sytilbehør

I vår avdeling finner du et bredt utvalg verktøy og tilbehør fra blant annet Prym, Clover og Sewline. Dette inkluderer blant annet: sakser, rullekniver, skjærebrett og linjaler i ulike størrelser. Du finner også knapper, maljer, hemper og spenner. Synåler har vi naturligvis også, både til håndsøm og symaskiner. Vi har knappenåler, clips, målebånd, fingerbøl, kritt, lim osv. Hvis du ikke finner det du leter etter, så kan vi bestille for deg fra en av våre leverandører. Hvis du ser etter tilbehør til din Janome eller Babylock symaskin:  klikk her. 

Vi har flere ulike typer sytråder fra Gütermann, og to typer overlocktråd: Toldi Lock og WonderFil. Vi har en hel vegg med silkebånd i alle regnbuens farger, og stort utvalg skråbånd og strikk i ulike bredder. Vi har glidelås, blonder, bendelbånd, webbing og metall til vesker. Vi har mange typer vlies (stabilisering), med og uten lim, med mye og lite volum, til mange ulike bruk. 

Obs. Dette er ikke en nettbutikk. På nettsiden vår finner du kun oversikter over vareutvalget du finner i vår fysiske butikk i Molde.