HOBBY OG SCRAPPING

Rundt omkring i alle kriker og kroker i butikken finner du utstyr til mange ulike hobbyer. Vi har verktøy og tilbehør som sakser, kniver og lim osv. Du finner også utstyr til perling av smykker, hama perler og tråd til makrame. Til jul og påske tar vi inn diverse sett og utstyr til å lage pynt. Vi har også utstyr til brodering, som du kan lese mer om her.

Scrapping

I vår scrappe avdeling finner du papir og stæsj fra Papirdesign, Kort og Godt, Papicolor og Mintay. Du finner også verktøy, lim, tape, limputer osv, og alt du trenger for å lage nydelige kort, invitasjoner og bordkort. Vi har også ensfarget kartong i alle regnbuens farger, i ulike formater: A2, A4 og 30,5 cm x 30,5 cm, samt silkepapir og kreppapir. 

Papir til papihopbby og scrapping

Diamond Painting

Som mange andre har vi fått dilla på Diamond Painting! Vi har bilder fra Diamond Dotz og utstyr på lager. Ønsker du spesielle motiver, kan vi bestille dem for deg fra vår leverandør. 

Rit – Tekstilfarge

Tregner du å farge noen tekstiler? Da har vi tingen for deg - Rit tekstilfarge! Rit All Purpose Dye er en utprøvd klassiker som har eksistert i over 100 år. Den går til naturlige stoffer som bomull, ull og silke, samt syntetiske stoffer som nylon og rayon. Enkel og brukervennlig måte å oppnå den fargen du ønsker på plagg, husholdningsartikler og mer. Du kan lese mer om Rit her.

Obs. Dette er ikke en nettbutikk. På nettsiden vår finner du kun oversikter over vareutvalget du finner i vår fysiske butikk i Molde.